برخی انواع وصیت نامه ها برای قانونی شدن نیاز به ثبت در مراکز رسمی دارند. با این وجود این یک شرط الزامی برای همه اشکال وصیت نامه ها نیست و وجود شهود برای قانونی شدن برخی از معمول ترین وصیت نامه ها کافی است.
سامانه جامع «وصیت ساز» به شما اجازه می دهد که وصیت نامه خود را با ظریف ترین جزییات به صورت رایگان تنظیم و ثبت و ضبط نمایید. در این نوشتار به ثبت وصیت نامه ها می پردازیم و جوانب مختلف آن را بررسی می کنیم.
وصیت نامه چیست و چه انواعی دارد؟
همین حالا در «وصیت ساز» عضو شوید و وصیت نامه خود را آنلاین و رایگان تنظیم کنید. برای شروع اینجا کلیک کنید.
وصیت نامه سندی است که توسط فرد جهت تعیین تکلیف اموال و دارایی ها و یا انجام اموری برای بعد از مرگش تنظیم می شود.
انواع وصیت نامه یکی از مسایلی است که باید در رابطه با آن اطلاعات کاملی داشته باشیم زیرا هریک از انواع وصیت نامه شرایطی دارد که در صورت عدم رعایت آنها امکان بی اعتبار شدن آن وجود دارد. در قانون امور حسبی برای وصیت نامه 3 شکل کلی پیش بینی شده است؛ این سه شکل عبارتند از:
هر سندی که خارج از این سه شکل باشد به عنوان وصیت نامه قابل پذیرش نیست. اگر اشخاص ذی نفع که همان ورثه هستند به وجود وصیت نامه اعتراف کنند دادگاه آن را رد نمی کند. وصیت نامه باید کتبی باشد تا بتوان در دادگاه مورد استناد قرار بگیرد.
همانطور که از اشکال وصیت نامه بر می آید، نوع رسمی و سری نیاز به ثبت محضری دارند ولی وجود شهود برای ثبت وصیت نامه های خود نوشت کفایت می کند.
وصیت نامه ها و سامانه «وصیت ساز»
وصیت نامه ها در سامانه جامع «وصیت ساز» به صورت خود نوشت تنظیم می شوند. به این معنا که اشخاص تمامی وصیت نامه خود را تنظیم می کنند و در نهایت با چاپ و امضای وصیت نامه، به آن وجه قانونی می بخشند. با این وجود وصیت نامه های صادر شده توسط سامانه «وصیت ساز» می توانند به راحتی و بدون هیچ کار اضافی در دفاتر رسمی ثبت و محضری شوند.
شماره ثبت وصیت نامه در «وصیت ساز»
هر وصیت نامه در «وصیت ساز» دارای یک شماره ثبت منحصر به فرد است و این شماره در تمامی وصیت نامه ها قابل مشاهده و استعلام است. در بخش (1) تصویر زیر می توانید یک نمونه از شماره ثبت وصیت نامه ها را مشاهده کنید. همچنین شما می توانید به توسط بارکد سلامت (2) و لینک استعلام (3)، صحت این وصیت نامه را در هر زمان استعلام و بررسی کنید. شما همچنین می توانید لینک استعلام وصیت نامه (3) خود را با وکیل و یا دفتر اسناد رسمی مورد نظر خود به اشتراک بگذارید تا این علاوه بر کمک به بررسی هر چه سریعتر وصیت نامه، فرآیند ثبت محضری را به سریعترین شکل ممکن به انجام برسانید.
https://vasiatsaz.com/will/access/ZHTN1855