لطفا صبر کنید ...

شما تنها یک قدم تا تنظیم وصیت نامه آنلاین و رایگان خود فاصله دارید. برای شروع اینجا کلیک کنید

وقف ارثیه در انگلیس
دسته بندی: مقالات، تاریخ انتشار: 1399/12/27، آخرین بروزرسانی: 1400/08/20 ساعت 04:18 ب.ظ
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست مطالب پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در توییتر بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 


چقدر زیباست که به کودکی کمک کنید و در زمان زندگی خود نتیجه این کمک را ببینید! خصوصا قادر باشید که نحوه صرف کردن کمک مالی خود را تعیین کنید. در حقوق انگلیس این کار به صورت نهاد حقوقی "تراست" انجام می­پذیرد. مفهوم و هدف "تراست" در حقوق انگلیس بسیار شبیه "وقف" در حقوق ایران است. هر چند از نظر حقوقی "تراست" و "وقف" با هم تفاوت­هایی دارند.

در کشور انگلیس با توافق­نامه حقوقی که در قالب "تراست" تنظیم خواهد شد، شما می­توانید مال منقول (مانند پول نقد و یا وسیله نقلیه) و یا مال غیر­منقول (مانند ملک یا خانه) را به "خیریه کودکان ایران" اهدا کنید. به این ترتیب در زمان زندگی خود و با تعیین نوع مصرف این اموال از طرف خود شما، این اموال یا منافع حاصله از این اموال به مصرف کودکان نیازمند در داخل ایران خواهد رسید.

 

تنظیم وصیت­نامه
 همین حالا در «وصیت ساز» عضو شوید و وصیت نامه خود را آنلاین و رایگان تنظیم کنید. برای شروع اینجا کلیک کنید.

تنظیم وصیت­نامه در کشور انگلیس برای هر کسی امری ضروری است. زیرا بر طبق قوانین انگلیس اگر کسی فوت کند و فاقد وصیت­نامه باشد اموال و دارایی­هایش را قانون تقسیم خواهد کرد و لزوما به مصرفی که شخص متوفی خواسته است نمی­رسد. بنابراین اگر شما علاقه دارید که همه اموال­تان و یا قسمتی از آن بعد از فوت شما به مصرف امور خیریه برسد، لازم است که وصیت نامه­ای را بوسیله وکیل رسمی دادگستری در انگلیس (سولی سیتر) تنظیم کنید و در وصیت­نامه خواسته خود را صریحا ذکر کنید.

نکته مهم این است که هر مال و یا مبلغی را که در وصیت­نامه اختصاص به امور خیریه بدهید از مالیات بر ارث معاف خواهد بود. 

برای این منظور باید نام بنیاد خیریه مورد نظر خود را ذکر کنید. بنابراین اگر تصمیم دارید اموال شما پس از فوت به "بنیاد خیریه کودکان ایران" برسد، لازم است نام این بنیاد و شماره ثبت قانونی آن را که 1130290 است در وصیت­نامه خود ذکر کنید.

 

مالیات بر ارث چیست؟

براساس قوانین کشور انگلیس، بر میراث هر کسی که فوت می­کند مالیات بر ارث تعلق می­گیرد به شرطی که ارزش مالی میراث به حد­نصابی که قانون تعیین کرده است برسد. طبق آخرین مقررات سال 2013-2014 میلادی، برای اینکه مالیات بر ارث بر اموال متوفی تعلق بگیرد باید ارزش مالی میراث بیش از 325000 پوند باشد. در این صورت 40 از ارزش اموالی که به این حد نصاب رسیده باشد، به عنوان مالیات بر ارث به دولت انگلیس پرداخت می­شود.

 

موارد معافیت از مالیات بر ارث

هر هدیه و بخششی که شما در زمان زندگی به بنیادهای خیریه می­دهید و یا در وصیت­نامه خود قید کرده­اید که پس از مرگ شما به یک بنیاد قانونی خیریه اهدا شود از مالیات بر ارث معاف خواهد بود. ضمنا هدیه به یک بنیاد خیریه می­تواند مالیات بر ارث را تخفیف دهد.

 

میزان تخفیف مالیات بر ارث در صورت بخشیدن مقداری از میراث به موسسات خیریه

اگر اموال باقیمانده از شما پس از فوت بیش از325000 پوند باشد، مالیات بر ارث به میزان 40 تعلق خواهد گرفت. ولی از تاریخ 6 آوریل 2012 اگر 10 از اموال خود را در وصیت­نامه رسمی به یک بنیاد خیریه قانونی ببخشید میزان مالیات بر ارث 36 خواهد بود.

 

اگر قبلا وصیت­نامه خود را تنظیم کرده باشم چه باید کرد؟

اگر شما قبلا وصیت­نامه­ای بصورت قانونی تنظیم کرده باشید به راحتی می­توانید "ضمیمه" موردی را که می­خواهید به عنوان بخشش به یک بنیاد خیریه در وصیت خود قرار دهید، به اصل وصیت­نامه اضافه کنید. این ضمیمه باید کتبی و در یک صفحه جداگانه نوشته شده باشد و دو شاهد آن را امضا کنند و همراه اصل وصیت­نامه نگهدای شود.


منبع: بنیاد کودکان ایران [لینک]





تبلیغات و آگهی ها


تبلیغ کسب و کار شما در مکان صحیح، اثری بسیار در موفقیت فعالیت شما دارد. شما می توانید با تبلیغ در «وصیت ساز» کسب و کار خود را رونق ببخشید. تبلیغ در «و...

حمایت از موجودات زنده جزیی از وظایف انسانی ما است ولی بسیاری از ما تنها به جنبه مادی آن توجه میکنیم. وب سایت «مای ملو» از آن دسته سرویس هایی است که از...

«شجره ساز» نام اولین و تنها سرویس فارسی زبان برای ساخت شجره نامه های برخط برای ایرانیان است. شما در وب سایت و اپلیکیشن موبایل «شجره ساز» میتوانید به ر...