لطفا صبر کنید ...

شما تنها یک قدم تا تنظیم وصیت نامه آنلاین و رایگان خود فاصله دارید. برای شروع اینجا کلیک کنید

آنچه درباره وصیت نامه ها در اتریش نمی دانستید
دسته بندی: مقالات، تاریخ انتشار: 1401/09/29، آخرین بروزرسانی: 1401/09/29 ساعت 07:08 ب.ظ
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست مطالب پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در توییتر بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 


وصیت نامه در اتریش


نوشتن وصیت نامه در اتریش

یکی از سوالاتی که ممکن است برای شما پیش آمده باشد این است که در کشورهای اروپایی مانند اتریش قوانین ارث و وراثت چگونه است؟ در صورتی که به کشور اتریش به طور خاص علاقمند هستید این مطلب را از دست ندهید.

بر اساس قانون ارث اتریش، وصیت نامه یک سند قانونی و معتبر است. شما به عنوان شهروند اتریش در وصیت نامه خود تعیین می کنید که چه کسی بعد از مرگ شما چه چیزی را به ارث ببرد. با نوشتن وصیت نامه شما می توانید از حمایت قانون بهرمند شوید. علاوه بر این، دارایی های خود را می توان بین افراد مورد نظر خود توزیع کنید.

آیا در اتریش می توانم خودم وصیت نامه ام را بنویسم؟
در واقع، احتمالاً ساده ترین کار این است که وصیت نامه را خودتان با دست خود بنویسید و در پایان آن را امضا کنید. به این وصیت نامه «وصیت نامه دست نویس» می گویند. نکته مهم در این نوع وصیت نامه این است که کل متن با دست نوشته شود. وصیت نامه دست نویس کاملاً قانونی است. در این نوع وصیت نامه سردفتر، وکیل یا شاهد لازم نیست. به این ترتیب می توانید وصیت نامه ای سریع و بدون مشکل داشته باشید.

با این که ثبت وصیت نامه دستنویس در اتریش ضروری نیست، برای اطمینان بهتر است پس از تنظیم وصیت نامه دست نویس آن را ثبت کنید

در اتریش اگر متن وصیت نامه ام را با دست خط خودم ننویسم چطور می شود؟
در اتریش وصیت نامه ای که به طور کامل با دستخط فردی نوشته نشود، به آن وصیت نامه شخص ثالث می گویند و می تواند همچنان معتبر باشد. چنین وصیت نامه هایی معمولاً در رایانه نوشته می شوند یا ممکن است شخص متن را با دست بنویسد سپس از فردی بخواهد که آن را تایپ کند. این گونه وصیت نامه ها می بایست به توسط خود فرد امضا (یا مهر) شوند و در ضمن حضور 3 شاهد برای آن ضروری است. در این حالت شهود باید سند را با دست خود امضا کنند و وضعیت خود را به عنوان شاهد ("به عنوان شاهد فراخوانده شده به وصیت نامه") نشان دهند. آن ها می بایست به صراحت نام و نام خانوادگی خود را درج کنند. ما همچنین توصیه می کنیم تاریخ تولد یا آدرس شهود ثبت شود. در ضمن شهود باید دارای سن و سال قانونی بوده و از نظر روحی و جسمی توانایی نوشتن و استناد به وصیت را داشته باشند. آنها همچنین باید بی طرف باشند به طوری که خودشان ذی نفع در وصیت نباشند و به ذینفعان نیز نزدیک نباشند.

همانطور که می بینید، در اینجا احتیاط خاصی لازم است. بنابراین بهتر است چنین وصیت نامه ای در حضور وکیل یا سردفتر تنظیم شود. با این حال، این اجباری نیست.

وصیت نامه عمومی در اتریش چیست؟
جایگزین وصیت نامه دست نویس یا وصیت نامه شخص ثالث، وصیت نامه عمومی است. وصیت نامه عمومی را به صورت شفاهی یا کتبی در دادگاه یا نزد دفتر اسناد رسمی تنظیم می کنید.
 
وصیت نامه اضطراری در اتریش چیست؟
تنظیم وصیت نامه در شرایط اضطراری طبق قوانین ارث اتریش شامل مواردی است که دیگر نمی توانید وصیت نامه تنظیم کنید زیرا خطر مرگ و یا از دست دادن وصیت تان حتمی است. اینها شرایط اضطراری هستند. در چنین مواردی فقط با کمک دو شاهد می توانید به صورت شفاهی یا کتبی وصیت کنید. این شاهدان باید حداقل 14 سال سن داشته باشند.

چنین وصیت نامه هایی تنها تا سه ماه پس از پایان اضطرار معتبر هستند.

آیا در اتریش برای تنظیم وصیت نامه حتما باید به سردفتر یا وکیل مراجعه کنم؟
خیر. شما می توانید یک وصیت نامه دست نویس را خودتان بنویسید. شما حتی می توانید وصیت نامه ای به دست دیگری بنویسید و در حضور شهود تنظیم کنید و به تایید آنها برسانید اما سردفتر یا وکیل اجباری نیست. اما در سالهای اخیر موارد متعددی وجود داشته که وصیت نامه ها به دلایل اشتباهات صوری باطل شناخته شده اند. بنابراین ما نمی توانیم وصیت نامه ای را که شخص دیگری بدون وکیل یا سردفتر نوشته باشد توصیه کنیم زیرا خطر اشتباه در آن ها بسیار زیاد است.




تبلیغات و آگهی ها


«شجره ساز» نام اولین و تنها سرویس فارسی زبان برای ساخت شجره نامه های برخط برای ایرانیان است. شما در وب سایت و اپلیکیشن موبایل «شجره ساز» میتوانید به ر...

شما می توانید با تبلیغ در «وصیت ساز» کسب و کار خود را رونق ببخشید.

شما می توانید با تبلیغ در «وصیت ساز» کسب و کار خود را رونق ببخشید.